Project Description

Postrojenja

Značajan segment u našem vodnom programu zauzima proizvodnja i montaža postrojenja različitih tipova, konfiguracija i namena. Koriste se kao delovi trafo stanica različitih naposkih nivoa i snaga. Izbor vrste postrojenja zavisi od naponskog nivoa, snage i namene trafo stanice.
Postrojenja su sastavljena od tipskih elemenata naše proizvodnje i opreme prema zahtevu pojedinog projekta. Od mogućeg širokog izbora rešenja nudimo vam u prilogu najčešće korištena tipska rešenja po naponu i snazi.

Naponski nivo 20 kV

Srednjenaponske ćelije koriste se za razvod električne energije srednjeg napona (20kV) u trafostanicama za unutrašnju montažu a najčešće u montažno betonskim trafo stanicama. Zbog svojih malih dimenzija ( koraka 700 i 750 mm ) omogućavaju maksimalno iskorištenje prostora.

Ćelije su izrađene od čeličnih profila i dva puta dekapiranog lima, a zaštićene su plastifikacionim postupkom nanošenjem epoksidnog praha što omogućava visok stepen otpornosti na spoljašnje uticaje.

Ćelije su zatvorenog tipa sa revizionim otvorom od sigurnosnog stakla. Konstrukcija ćelije omogućava ugradnju rastavljača različitih proizvođača (“Emo“, ‘’TSN’’, “Minel”) strujnih i naponskih transformatora i ostalih komandnih i signalnih uređaja.

Srednjenaponske ćelije 20kV:
1. Trafo ćelija koraka 700 i koraka 750 
2. Mrežne ćelije koraka 700 i koraka 750 
3. Merno spojna dvosistemska ćelija koraka 700 i koraka 750

Merne ćelije bez rastavljača:
1. Merna dvosisitemska ćelija koraka 700
2. Merna trosisitemska ćelija koraka 850

O svim detaljima kao i porudžbama možete se obratiti našoj službi prodaje.

Projektni detalji

Konstruktor

Galerija